0167 522 793 Dagelijks geopend tot 21:00 Steenbergseweg 97B 4671 BE Dinteloord
Hoogwaardige Brandstof
Euro 95 [E10], Euro98 [E5], Diesel [B7], LPG, Adblue
Verse Broodjes
Elke dag tot 14:00
Servicestation
Carwash, shop, cafe

BP Me

Nu ook bij Tankstation Dinteloord, tanken met de BPme app.

Met de BPme app betaal je gemakkelijk vanuit je auto voor brandstof. Open voordat je gaat tanken de app vanuit je auto, selecteer je pompnummer en betaalmethode, na de bevestiging in de app kun je uitstappen om te tanken en daarna direct wegrijden! Download de app vandaag en tank nog sneller.

Betaal gemakkelijk

BPme is de makkelijkste app om voor brandstof te betalen. Voer je pompnummer in, het bedrag dat je wilt spenderen, tanken en gaan.

Spaar FreeBees

Voeg je FreeBees-kaart toe of vraag een gratis FreeBees-kaart aan via de app en spaar automatisch bij iedere tankbeurt FreeBees. Ook kun je gemakkelijk je saldo checken en alle aanbiedingen bekijken.

Overzichtelijke bonnetjes

Nadat je de transactie succesvol hebt afgerond verschijnt er automatisch een samenvatting van je transactie in de app. We sturen je bon ook via de mail met de volledige BTW-gegevens.

BPme werkt makkelijk en snel.

1. Open de BPme app en voer je pincode in, of maak gebruik van TouchID/FaceID (als dit wordt ondersteund door je toestel).

2. De app bevestigt op welk station je je bevindt.

3. Selecteer je pompnummer en kies voor:

  • Een vooraf gekozen tankbedrag, of
  • Een volle tank (indien je volle tank selecteert reserveren wij €150 bij je bank, dit is het maximale tankbedrag).

4. Wanneer het “start met tanken” bericht verschijnt kun je beginnen met tanken zoals normaal, laat je telefoon achter in de auto.

5. Als je klaar bent met tanken en weer in de auto stapt ontvang je automatisch een transactie samenvatting in de app. Een e-mail met de bon wordt ook direct verstuurd.