0167 522 793 Dagelijks geopend tot 21:00 Steenbergseweg 97B 4671 BE Dinteloord
Hoogwaardige Brandstof
Euro 95 [E10], Euro98 [E5], Diesel [B7], LPG, Adblue
Verse Broodjes
Elke dag tot 14:00
Servicestation
Carwash, shop, cafe

Moederdag Ontbijt 2017

Bron: Roparunteam Dintelstampers

Dit jaar zullen wij je helpen met een heel lief, leuk, lekker en verrassend moederdag cadeau…

’s Ochtends ga je je papa heel zachtjes wakker maken om samen stiekem even weg te gaan. Ssst, wel je mama laten slapen hoor…
Bij het dagverblijf of op school heb je al een hele mooie tas geknutseld en vandaag kun jij je tas met een lekker moederdag ontbijtje voor het hele gezin ophalen bij BP Tankstation Vlamings.
Snel weer naar huis voordat je mama wakker wordt… Thuis hoef je alleen maar heel zachtjes je mama wakker te maken… en dan zeg je tegen je mama: ‘VERRASSING, speciaal voor jou een lekker Moederdag ontbijtje en dat heb ik voor jou gemaakt’.
Stichting ROPARUN-team Dintelstampers wil graag alle kinderen en papa’s helpen bij een origineel Moederdag cadeau. Daarom bieden wij voor Moederdag 2017 een Moederdag ontbijtje voor het hele gezin aan. De kosten zijn EUR 7,50 voor een ontbijtje voor 3 personen en EUR 10,- voor een ontbijtje voor 4 personen . De opbrengst komt ten goede aan het ROPARUN-team Dintelstampers.
Jij hoeft niet meer na te denken over een Moederdag ontbijt en tegelijk steun je hiermee het goede doel. Wie wilt dat nou niet?

Wanneer:

Moederdag; 14 mei 2017 Waar op te halen: BP Tankstation Vlamings Hoe laat: Tussen 8.00 en 09.30 uur

Kosten:

EUR 7,50 per ontbijt tas voor 3 personen en EUR 10,- per ontbijt tas voor 4 personen Opbrengst gaat naar: ROPARUN-team Dintelstampers

Inhoud:

Een heerlijk vers (afgebakken) ontbijtje voor het gezin met een croissantje, een pistoletje, jus d’orange, een appel en een verrassing

Aanmelden:

Stuur je aanmelding vóór 30 april 2017 naar catering.dintelstampers@hotmail.com.

Op maandag 1 mei, dinsdag 2 mei, woensdag 3 mei, donderdag 4 mei en vrijdag 5 mei, zitten wij van ROPARUN-team Dintelstampers, van 16.30u tot 18.00u bij kinderdagverblijf ZO aan de Westgroeneweg (Westgroeneweg 43). Je kunt dan samen met papa (of mama) je Moederdag ontbijtje komen betalen en je krijgt van ons een voucher mee waarmee je op Moederdag je tas inclusief ontbijtje kunt komen ophalen bij BP tankstation Vlamings.

Zit je niet bij Kinderdagverblijf Zo aan de Westgroeneweg, Zo de Boomhut of ZO Groen van Prinsterer of op de Petrus en Paulusschool? Dan krijg je van ons een tas mee naar huis om zelf met papa te knutselen. Op maandag 8 mei en woensdag 10 mei, tussen 16.00u en 17.00u, zitten wij bij ZO aan de Westgroeneweg (Westgroeneweg 43), zodat jij je tas bij ons kunt inleveren. Wij zorgen er dan voor dat jij met Moederdag je tas inclusief ontbijtje kunt ophalen.

De Moederdag ontbijtjes worden mede mogelijk gemaakt door:
– BP Tankstation Vlamings
– Petrus en Paulusschool Dinteloord
– Kinderopvang Zo
– ROPARUN-team Dintelstampers

Bron: Roparunteam Dintelstampers

Download de flyerDownload het aanmeldingsformulier