0167 522 793 Dagelijks geopend tot 21:00 Steenbergseweg 97B 4671 BE Dinteloord
Hoogwaardige Brandstof
Euro 95 [E10], Euro98 [E5], Diesel [B7], LPG, Adblue
Verse Broodjes
Elke dag tot 14:00
Servicestation
Carwash, shop, cafe

Diensten

Een greep uit onze diensten

Onze diensten

Bij ons kunt 24 uur per dag EURO 95 [E10], ULTIMATE ONGELOOD 98 [E5], DIESEL [B7], ULTIMATE DIESEL [B7], LPG OF ADBLUE tanken. Wij leveren enkel hoogwaardige kwaliteit brandstof. Tot 21:00 kunt u afrekenen in de shop.

Carwash wasboxen Tankstation BP Dinteloord

Onze wasstraat is voorzien van de beste apparatuur en maakt gebruik van de meest hoogwaardige producten. De diverse wasprogramma’s zorgen er voor dat er altijd een optie is die uw behoefte perfect invullen.

Onze shop is gevuld met een mooie variatie aan leuke en nuttige producten. Alles van de beste kwaliteit. Naast de standaard artikelen stijgt BP Dinteloord boven de rest uit met een leuke sfeer, unieke cadeau’s en lekker eten.

Parkeerruimte Truckstop Dinteloord

Op onze A4 truckstop direct gelegen naast het tankstation Dinteloord bieden wij een ruime parkeergelegenheid voor vrachtwagens. Via afslag 24 Dinteloord bereikt u ons binnen 3 minuten. 

Wasserette Tankstation Dinteloord

De wasserette in Dinteloord. Ideaal voor het wassen van dekbedden, dekens, kussens, slaapzakken, bedrijfskleding, teamkleding, uw dagelijks wasgoed etc. Bekijk onze wasprogramma’s.

Oplaadpunt elektrische fietsen tankstation dinteloord

Nooit meer zonder stroom tijdens u fietstocht. Bij BP Dinteloord kunt u GRATIS uw elektrische fiets opladen, of uw banden oppompen. Geniet ondertussen van een lekker kopje koffie.

Aanghangwagens te huur van Laai in

Huur een van de robuuste en betrouwbare aanhangwagens bij tankstation Dinteloord. Vraag naar de mogelijkheden in de shop of reserveer online.

Gratis wifi bij BP Dinteloord

Op ons gehele terrein maakt u gebruik van GRATIS WIFI, om uw bezoek nog nuttiger te maken. Neem plaats aan onze koffietafel en check je mails of het nieuws.

Gratis lucht bij Tankstation Dinteloord

Nooit meer zachte banden. Bij BP Dinteloord kunt u GRATIS uw banden oppompen met onze volautomatische pomp.

Eenvoudig zelf pasfoto’s maken met onze prontophot photobooth. U neemt plaats op de kruk, volgt de instructies en zodra u tevreden bent met het resultaat druk de machine de foto direct af.

Wij zijn officieel het afhaal- en brengpunt van de Bibliotheek West-Brabant in Dinteloord. Kom eenvoudig je online gereserveerde boeken afhalen of terug inleveren via het leenssyteem op de computer.

Een deukje als gevolg van parkeer-, transport-, hagelschade? Vanaf nu is regelmatig bij ons op het parkeerterrein een busje aanwezig waarbij wij uitdeuken zonder spuiten in samenwerking met D Repair.

Verleng eenvoudig en snel uw rijbewijs online rechtstreeks vanuit onze fotocabine. Voor slechts €10,- maakt u een set foto’s en doe u de aanvraag bij de RDW.

U kunt 24/7 per dag bij ons op het tankstation verse aardbeien uit de automaat halen. De aardbeien komen van Kwekerij Loos en worden steeds gecontroleerd op versheid.

Bij ons in de shop verzend en haalt u eenvoudig uw pakketjes van GLS op. Retourneren is ook geen probleem. Wij helpen u graag. Elke dag tot 21:00 geopend.

Bij ons in de shop verzend en haalt u eenvoudig uw pakketjes van DHL op. Retourneren is ook geen probleem. Wij helpen u graag. Elke dag tot 21:00 geopend.

Bij ons in de shop verzend en haalt u eenvoudig uw pakketjes van UPS op. Retourneren is ook geen probleem. Wij helpen u graag. Elke dag tot 21:00 geopend.

Bij ons in de shop verzend en haalt u eenvoudig uw pakketjes van Homerr op. Retourneren is ook geen probleem. Wij helpen u graag. Elke dag tot 21:00 geopend.

Bij ons in de shop verzend en haalt u eenvoudig uw pakketjes van Mondial Relay op. Retourneren is ook geen probleem. Wij helpen u graag. Elke dag tot 21:00 geopend.