0167 522 793 Dagelijks geopend tot 21:00 Steenbergseweg 97B 4671 BE Dinteloord
Hoogwaardige Brandstof
Diesel, Euro, LPG, Adblue
Verse Broodjes
Elke dag tot 14:00
Servicestation
Carwash, shop, cafe

Diensten

Een greep uit onze diensten

Onze diensten

OF u nu EURO95, DIESEL, LPG of ADBLUE wilt tanken, BP levert enkel hoogwaardige kwaliteit brandstof. Elke dag kunt u tot 22:00 tanken aan onze pompen en afrekenen bij onze caissière in de shop.

Carwash wasboxen Tankstation BP Dinteloord

Onze wasstraat is voorzien van de beste apparatuur en maakt gebruik van de meest hoogwaardige producten. De diverse wasprogramma’s zorgen er voor dat er altijd een optie is die uw behoefte perfect invullen.

Onze shop is gevuld met een mooie variatie aan leuke en nuttige producten. Alles van de beste kwaliteit. Naast de standaard artikelen stijgt BP Dinteloord boven de rest uit met een leuke sfeer, unieke cadeau’s en lekker eten.

Parkeerruimte Truckstop Dinteloord

Op onze A4 truckstop direct gelegen naast het tankstation Dinteloord bieden wij een ruime parkeergelegenheid voor vrachtwagens. Via afslag 24 Dinteloord bereikt u ons binnen 3 minuten. 

Wasserette Tankstation Dinteloord

De wasserette in Dinteloord. Ideaal voor het wassen van dekbedden, dekens, kussens, slaapzakken, bedrijfskleding, teamkleding, uw dagelijks wasgoed etc. Bekijk onze wasprogramma’s.

Oplaadpunt elektrische fietsen tankstation dinteloord

Nooit meer zonder stroom tijdens u fietstocht. Bij BP Dinteloord kunt u GRATIS uw elektrische fiets opladen, of uw banden oppompen. Geniet ondertussen van een lekker kopje koffie.

Aanghangwagens te huur van Laai in

Huur een van de robuuste en betrouwbare aanhangwagens bij tankstation Dinteloord. Vraag naar de mogelijkheden in de shop of reserveer online.

Gratis wifi bij BP Dinteloord

Op ons gehele terrein maakt u gebruik van GRATIS WIFI, om uw bezoek nog nuttiger te maken. Neem plaats aan onze koffietafel en check je mails of het nieuws.

Gratis lucht bij Tankstation Dinteloord

Nooit meer zachte banden. Bij BP Dinteloord kunt u GRATIS uw banden oppompen met onze volautomatische pomp.

Pasfoto cabine tankstation dinteloord

Eenvoudig zelf pasfoto’s maken met onze prontophot photobooth. U neemt plaats op de kruk, volgt de instructies en zodra u tevreden bent met het resultaat druk de machine de foto direct af.