0167 522 793 Dagelijks geopend tot 21:00 Steenbergseweg 97B 4671 BE Dinteloord
Hoogwaardige Brandstof
Euro 95 [E10], Euro98 [E5], Diesel [B7], LPG, Adblue
Verse Broodjes
Elke dag tot 14:00
Servicestation
Carwash, shop, cafe

Over Tankstation Dinteloord

Het Tankstation aan de Steenbergseweg in Dinteloord.

Over Tankstation Dinteloord

Het Tankstation aan de Steenbergseweg in Dinteloord is sinds November 2015 weer onder het beheer van Pieter Vlamings, die hiermee een decennia-oude traditie nieuw leven in blaast.

Kom gezellig langs

Onze shop is gevuld met een mooie variatie aan leuke en nuttige producten. Alles van de beste kwaliteit. Naast de standaard artikelen stijgt BP Dinteloord boven de rest uit met een leuke sfeer, unieke cadeau’s en lekker eten. Zomaar een bloemetje van het tankstation verandert hier in een uniek verjaardagscadeau.

Even een vlugge hap verandert hier een een overheerlijk vers broodje, belegd met de beste ingrediënten. Eet al dit heerlijks op je gemak aan de gezellige stamtafel, waar je ook nog eens in alle rust kan werken, of wat ontspannen onder het genot van een leuke dichtbundel van onze lokale schrijvers. ‘Lokaal’ is voor ons sowieso een belangrijk begrip. Cadeau artikelen en meerdere andere producten die wij aanbieden in onze shop worden geleverd door lokale ondernemingen. Zo profiteert de hele regio mee van onze ideale ligging.